+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Hotel Akord Ostrava Bewertungen

Hotelbewertung

90%
Perfekt

by 23 reviews

  • Personal

    93%
  • Sauberkeit

    92%
  • Ausstattung

    89%
  • Komfort

    85%
  • Preis-leistungverhältnis

    88%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
  • Gruppe von Freunden
  • Familie mit Kindern
  • Familie mit kleinen Kindern
  • Junges Paar
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Anonymus

Älteres Paar, 7.7.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 29.6.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 8.6.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %
  • malá televizní obrazovka

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Pavlína

Einzelreisende, 17.5.2017

Olomouc Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 6.5.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 3.5.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
6
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Hotel Akord Ostrava replied to this review.
Dobrý den,

děkujeme za Vaši recenzi, která je pro nás velmi důležitá. Jsme rádi, že s pobytem u nás jste byl/a spokojen/a. Snažíme se o to, aby se hosté u nás cítili co nejkomfortněji a rádi se do Akordu vraceli, proto by pro nás bylo velkým přínosem, pokud by jste nám mohl/a napsat, jak se Vám jeví náš personál a co by se dalo změnit/zlepšit.

Děkuji Vám.

S pozdravem
Andrea Matvejová
Hotel Akord

jožog2

Einzelreisende, 26.4.2017

Senec Slovensko

  • Gesamtbewertung
92 %
  • ústretový personál, pohodlná izba

  • parkovanie ked je divadelné predstavenie, hluk v reštaurácii pred predstavením

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Hotel Akord Ostrava replied to this review.
Dobrý den, děkujeme za Vaši zpětnou vazbu, které si vážíme. Věříme, že nás opět v budoucnu navštívíte a my se na Vaši návštěvu budeme těšit.

S pozdravem
Hotel Akord

Lukáš

Einzelreisende, 28.2.2017

Brno Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Václav

Einzelreisende, 25.11.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Akord Ostrava replied to this review.
Děkujeme Vám za hodnocení, které je nám velkým přínosem a ceníme si ho. Těšíme se na Vaši příští návštěvu.

S pozdravem
Hotel Akord

Anonymus

Einzelreisende, 1.11.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Akord Ostrava replied to this review.
Děkujeme za vaši zpětnou vazbu a těšíme se na vaši další návštěvu.

Anonymus

Einzelreisende, 18.10.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Hotel Akord Ostrava replied to this review.
Děkujeme za vaši zpětnou vazbu a těšíme se na vaši další návštěvu.

Lenka

Älteres Paar, 9.10.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Akord Ostrava replied to this review.
Děkujeme za vaši zpětnou vazbu a těšíme se na vaši další návštěvu.

Stazka

Einzelreisende, 6.10.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Slabý signál WI-Fi

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Hotel Akord Ostrava replied to this review.
Děkujeme za vaši zpětnou vazbu a těšíme se na vaši další návštěvu. Signál WiFi je již v pořádku.

Anonymus

Einzelreisende, 1.9.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • příjemný pobyt.. děkuji

  • nic

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Akord Ostrava replied to this review.
Děkujeme za vaši zpětnou vazbu a těšíme se na vaši další návštěvu.

Anonymus

Einzelreisende, 13.2.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
10
Cena/kvalita
6
Hotel Akord Ostrava replied to this review.
Děkujeme za vaši zpětnou vazbu a těšíme se na vaši další návštěvu.

Anonymus

Einzelreisende, 21.10.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel Akord Ostrava replied to this review.
Děkujeme za vaši zpětnou vazbu a těšíme se na vaši další návštěvu.

Anonymus

Einzelreisende, 14.10.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
28 %

(Ohne Text Stern)

Personál
2
Služby
2
Čistota
2
Komfort
2
Cena/kvalita
6
Hotel Akord Ostrava replied to this review.
Děkujeme za vaši zpětnou vazbu a těšíme se na vaši další návštěvu. Byli bychom však rádi, kdyby jste nám napsali, co bychom mohli vylepšit vzhledem k výši hodnocení.

Jana

Einzelreisende, 29.7.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Dobrý den, jsem ve Vašem hotelu podruhé a to je známka toho, že mi hotel Akord vyhovuje, jinak bych při druhé návštěvě se ubytovala jinde. Personál byl opět vstřícný a nic nebylo problém. Děkuji Kuntová

  • Ubytování je příjemné, jen tentokrát jsem dostala pokoj v přízemí a ten zrovna není pro mě příjemný.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavel Zoubek

Einzelreisende, 26.6.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %
  • Byl jsem velmi spokojen.

  • Teplá voda ve sprše až po dlohém odtečení studené.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
9
Hotel Akord Ostrava replied to this review.
Děkujeme za vaše hodnocení, které je por nás důležité. nyní je hotel po další rekonstrukci a odtok vody je již v pořádku.

Martina Škopcova

Einzelreisende, 6.5.2015

Slovensky

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Akord Ostrava replied to this review.
Děkujeme za vaši zpětnou vazbu a těšíme se na vaši další návštěvu.
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.