+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Hotel Akord Ostrava Recenzje

Ocena hotelu

89%
Bardzo dobrze

by 21 reviews

  • Personel

    92%
  • Czystość

    91%
  • Wyposażenie

    89%
  • Komfort

    85%
  • Cena

    89%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • grupa przyjaciół
  • rodzina ze starszym dzieckiem
  • rodzina z małym dzieckiem
  • dorośli
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 8.6.2017

Čeština

  • Cena ogólna
92 %
  • malá televizní obrazovka

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Pavlína

podróżujący w pojedynkę, 17.5.2017

Olomouc Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 6.5.2017

Čeština

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 3.5.2017

Čeština

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
6
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Hotel Akord Ostrava replied to this review.
Dobrý den,

děkujeme za Vaši recenzi, která je pro nás velmi důležitá. Jsme rádi, že s pobytem u nás jste byl/a spokojen/a. Snažíme se o to, aby se hosté u nás cítili co nejkomfortněji a rádi se do Akordu vraceli, proto by pro nás bylo velkým přínosem, pokud by jste nám mohl/a napsat, jak se Vám jeví náš personál a co by se dalo změnit/zlepšit.

Děkuji Vám.

S pozdravem
Andrea Matvejová
Hotel Akord

jožog2

podróżujący w pojedynkę, 26.4.2017

Senec Slovensko

  • Cena ogólna
92 %
  • ústretový personál, pohodlná izba

  • parkovanie ked je divadelné predstavenie, hluk v reštaurácii pred predstavením

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Hotel Akord Ostrava replied to this review.
Dobrý den, děkujeme za Vaši zpětnou vazbu, které si vážíme. Věříme, že nás opět v budoucnu navštívíte a my se na Vaši návštěvu budeme těšit.

S pozdravem
Hotel Akord

Lukáš

podróżujący w pojedynkę, 28.2.2017

Brno Česká republika

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Václav

podróżujący w pojedynkę, 25.11.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Akord Ostrava replied to this review.
Děkujeme Vám za hodnocení, které je nám velkým přínosem a ceníme si ho. Těšíme se na Vaši příští návštěvu.

S pozdravem
Hotel Akord

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 1.11.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Akord Ostrava replied to this review.
Děkujeme za vaši zpětnou vazbu a těšíme se na vaši další návštěvu.

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 18.10.2016

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Hotel Akord Ostrava replied to this review.
Děkujeme za vaši zpětnou vazbu a těšíme se na vaši další návštěvu.

Lenka

para, 9.10.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Akord Ostrava replied to this review.
Děkujeme za vaši zpětnou vazbu a těšíme se na vaši další návštěvu.

Stazka

podróżujący w pojedynkę, 6.10.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
88 %
  • Slabý signál WI-Fi

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Hotel Akord Ostrava replied to this review.
Děkujeme za vaši zpětnou vazbu a těšíme se na vaši další návštěvu. Signál WiFi je již v pořádku.

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 1.9.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • příjemný pobyt.. děkuji

  • nic

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Akord Ostrava replied to this review.
Děkujeme za vaši zpětnou vazbu a těšíme se na vaši další návštěvu.

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 13.2.2016

Čeština

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
10
Cena/kvalita
6
Hotel Akord Ostrava replied to this review.
Děkujeme za vaši zpětnou vazbu a těšíme se na vaši další návštěvu.

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 21.10.2015

Čeština

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel Akord Ostrava replied to this review.
Děkujeme za vaši zpětnou vazbu a těšíme se na vaši další návštěvu.

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 14.10.2015

Čeština

  • Cena ogólna
28 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
2
Služby
2
Čistota
2
Komfort
2
Cena/kvalita
6
Hotel Akord Ostrava replied to this review.
Děkujeme za vaši zpětnou vazbu a těšíme se na vaši další návštěvu. Byli bychom však rádi, kdyby jste nám napsali, co bychom mohli vylepšit vzhledem k výši hodnocení.

Jana

podróżujący w pojedynkę, 29.7.2015

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Dobrý den, jsem ve Vašem hotelu podruhé a to je známka toho, že mi hotel Akord vyhovuje, jinak bych při druhé návštěvě se ubytovala jinde. Personál byl opět vstřícný a nic nebylo problém. Děkuji Kuntová

  • Ubytování je příjemné, jen tentokrát jsem dostala pokoj v přízemí a ten zrovna není pro mě příjemný.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavel Zoubek

podróżujący w pojedynkę, 26.6.2015

Čeština

  • Cena ogólna
90 %
  • Byl jsem velmi spokojen.

  • Teplá voda ve sprše až po dlohém odtečení studené.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
9
Hotel Akord Ostrava replied to this review.
Děkujeme za vaše hodnocení, které je por nás důležité. nyní je hotel po další rekonstrukci a odtok vody je již v pořádku.

Martina Škopcova

podróżujący w pojedynkę, 6.5.2015

Slovensky

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Akord Ostrava replied to this review.
Děkujeme za vaši zpětnou vazbu a těšíme se na vaši další návštěvu.

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 27.4.2015

Čeština

  • Cena ogólna
92 %
  • Velmi se mi líbilo zastínění pokoje (nemám ráda světlo). Pokoj vypadal krásně. Ocenila jsem, že je na pokoji lednice. Nejvíce jsem využila perfektního připojení wifi.

  • Na pokoji byl smrádek z odpadů v koupelně. Možná to bylo změnou tlaku.. Koupelnu jsem zavřela, pokoj vyvětrala a bylo to vyřešeno. Trochu špatně se mi spalo na vysokém polštáři. Při otevřeném okně mě trochu obtěžoval hluk z dopravy.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9
Hotel Akord Ostrava replied to this review.
Děkujeme za Vaši recenzi. Co se týká snídaně, vše by se dalo vyřešit, kdyby jste Vaše přání komunikovala obsluze, zcela jistě bychom pro Vás našli řešení-čerstvé smoothie apod. Má-li host nestandardní přání, vždy je potřeba především o něm vědět.

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 23.4.2015

Čeština

  • Cena ogólna
88 %
  • laskavá sl. recepční, hezký pokoj, příznivá cena, v objektu divadlo i restaurace - dobrá jídla, parkování před hotelem zajištěno v ceně ubytování

  • opravdu mini sprchový kout (namydlit se musíte mimo něj, jste-li silnější postavy)nakonec jsem to dal bez vystoupení váha 92kg a výška 185 cm je max., snídaně se nedoplňují, takže naklusat co nejdříve

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8
Hotel Akord Ostrava replied to this review.
Děkujeme za Vaši recenzi, snídaně se samozřejmě doplňují-průběžně.Jen pokud by se host dostavil na snídani např. v 9.50, pak už nedoplňujeme.
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.