+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Hotel Akord Ostrava Отзывы

рейтинг отеля

89%
Очень хороший

by 16 reviews

  • Персонал

    93%
  • Чистота

    89%
  • Оборудование

    89%
  • Комфорт

    85%
  • Соотношение цена / качество

    88%
Show reviews written by:
  • Другая группа
  • Группы друзей
  • Семья со взрослыми детьми
  • Семья с маленькими детьми
  • Молодая пара
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Lukáš

одинокий путешественник, 28.2.2017

Brno Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Václav

одинокий путешественник, 25.11.2016

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Akord Ostrava replied to this review.
Děkujeme Vám za hodnocení, které je nám velkým přínosem a ceníme si ho. Těšíme se na Vaši příští návštěvu.

S pozdravem
Hotel Akord

Anonym

одинокий путешественник, 1.11.2016

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Akord Ostrava replied to this review.
Děkujeme za vaši zpětnou vazbu a těšíme se na vaši další návštěvu.

Anonym

одинокий путешественник, 18.10.2016

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Hotel Akord Ostrava replied to this review.
Děkujeme za vaši zpětnou vazbu a těšíme se na vaši další návštěvu.

Lenka

Пожилые пары, 9.10.2016

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Akord Ostrava replied to this review.
Děkujeme za vaši zpětnou vazbu a těšíme se na vaši další návštěvu.

Stazka

одинокий путешественник, 6.10.2016

Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • Slabý signál WI-Fi

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Hotel Akord Ostrava replied to this review.
Děkujeme za vaši zpětnou vazbu a těšíme se na vaši další návštěvu. Signál WiFi je již v pořádku.

Anonym

одинокий путешественник, 1.9.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • příjemný pobyt.. děkuji

  • nic

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Akord Ostrava replied to this review.
Děkujeme za vaši zpětnou vazbu a těšíme se na vaši další návštěvu.

Anonym

одинокий путешественник, 13.2.2016

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
10
Cena/kvalita
6
Hotel Akord Ostrava replied to this review.
Děkujeme za vaši zpětnou vazbu a těšíme se na vaši další návštěvu.

Anonym

одинокий путешественник, 21.10.2015

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel Akord Ostrava replied to this review.
Děkujeme za vaši zpětnou vazbu a těšíme se na vaši další návštěvu.

Anonym

одинокий путешественник, 14.10.2015

Čeština

  • Overall rating
28 %

(without text rating)

Personál
2
Služby
2
Čistota
2
Komfort
2
Cena/kvalita
6
Hotel Akord Ostrava replied to this review.
Děkujeme za vaši zpětnou vazbu a těšíme se na vaši další návštěvu. Byli bychom však rádi, kdyby jste nám napsali, co bychom mohli vylepšit vzhledem k výši hodnocení.

Jana

одинокий путешественник, 29.7.2015

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Dobrý den, jsem ve Vašem hotelu podruhé a to je známka toho, že mi hotel Akord vyhovuje, jinak bych při druhé návštěvě se ubytovala jinde. Personál byl opět vstřícný a nic nebylo problém. Děkuji Kuntová

  • Ubytování je příjemné, jen tentokrát jsem dostala pokoj v přízemí a ten zrovna není pro mě příjemný.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavel Zoubek

одинокий путешественник, 26.6.2015

Čeština

  • Overall rating
90 %
  • Byl jsem velmi spokojen.

  • Teplá voda ve sprše až po dlohém odtečení studené.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
9
Hotel Akord Ostrava replied to this review.
Děkujeme za vaše hodnocení, které je por nás důležité. nyní je hotel po další rekonstrukci a odtok vody je již v pořádku.

Martina Škopcova

одинокий путешественник, 6.5.2015

Slovensky

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Akord Ostrava replied to this review.
Děkujeme za vaši zpětnou vazbu a těšíme se na vaši další návštěvu.

Anonym

одинокий путешественник, 27.4.2015

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • Velmi se mi líbilo zastínění pokoje (nemám ráda světlo). Pokoj vypadal krásně. Ocenila jsem, že je na pokoji lednice. Nejvíce jsem využila perfektního připojení wifi.

  • Na pokoji byl smrádek z odpadů v koupelně. Možná to bylo změnou tlaku.. Koupelnu jsem zavřela, pokoj vyvětrala a bylo to vyřešeno. Trochu špatně se mi spalo na vysokém polštáři. Při otevřeném okně mě trochu obtěžoval hluk z dopravy.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9
Hotel Akord Ostrava replied to this review.
Děkujeme za Vaši recenzi. Co se týká snídaně, vše by se dalo vyřešit, kdyby jste Vaše přání komunikovala obsluze, zcela jistě bychom pro Vás našli řešení-čerstvé smoothie apod. Má-li host nestandardní přání, vždy je potřeba především o něm vědět.

Anonym

одинокий путешественник, 23.4.2015

Čeština

  • Overall rating
88 %
  • laskavá sl. recepční, hezký pokoj, příznivá cena, v objektu divadlo i restaurace - dobrá jídla, parkování před hotelem zajištěno v ceně ubytování

  • opravdu mini sprchový kout (namydlit se musíte mimo něj, jste-li silnější postavy)nakonec jsem to dal bez vystoupení váha 92kg a výška 185 cm je max., snídaně se nedoplňují, takže naklusat co nejdříve

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8
Hotel Akord Ostrava replied to this review.
Děkujeme za Vaši recenzi, snídaně se samozřejmě doplňují-průběžně.Jen pokud by se host dostavil na snídani např. v 9.50, pak už nedoplňujeme.

Petr

одинокий путешественник, 6.3.2015

Čeština

  • Overall rating
90 %
  • chvalitebné

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9
Hotel Akord Ostrava replied to this review.
Děkujeme za vaši zpětnou vazbu a těšíme se na vaši další návštěvu.
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.