+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hotel Akord Ostrava Recenze

Hodnocení hotelu

90%
Perfektní

dle 25 recenzí

  • Personál

    93%
  • Čistota

    92%
  • Vybavení

    89%
  • Pohodlí

    86%
  • Poměr cena/kvalita

    88%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
  • skupina přátel
  • rodina se staršími dětmi
  • rodina s malými dětmi
  • mladý pár
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

jednotlivec, 1.11.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Akord Ostrava odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za vaši zpětnou vazbu a těšíme se na vaši další návštěvu.

Martina Škopcova

jednotlivec, 6.5.2015

Slovensky

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Akord Ostrava odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za vaši zpětnou vazbu a těšíme se na vaši další návštěvu.

Pavlína

jednotlivec, 17.5.2017

Olomouc Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana

jednotlivec, 29.7.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Dobrý den, jsem ve Vašem hotelu podruhé a to je známka toho, že mi hotel Akord vyhovuje, jinak bych při druhé návštěvě se ubytovala jinde. Personál byl opět vstřícný a nic nebylo problém. Děkuji Kuntová

  • Ubytování je příjemné, jen tentokrát jsem dostala pokoj v přízemí a ten zrovna není pro mě příjemný.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 1.9.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • příjemný pobyt.. děkuji

  • nic

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Akord Ostrava odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za vaši zpětnou vazbu a těšíme se na vaši další návštěvu.

Lenka

dospělý pár, 9.10.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Akord Ostrava odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za vaši zpětnou vazbu a těšíme se na vaši další návštěvu.

Václav

jednotlivec, 25.11.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Akord Ostrava odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme Vám za hodnocení, které je nám velkým přínosem a ceníme si ho. Těšíme se na Vaši příští návštěvu.

S pozdravem
Hotel Akord

Anonym

dospělý pár, 7.7.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 4.10.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
93 %

(bez textového hodnocení)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 27.4.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Velmi se mi líbilo zastínění pokoje (nemám ráda světlo). Pokoj vypadal krásně. Ocenila jsem, že je na pokoji lednice. Nejvíce jsem využila perfektního připojení wifi.

  • Na pokoji byl smrádek z odpadů v koupelně. Možná to bylo změnou tlaku.. Koupelnu jsem zavřela, pokoj vyvětrala a bylo to vyřešeno. Trochu špatně se mi spalo na vysokém polštáři. Při otevřeném okně mě trochu obtěžoval hluk z dopravy.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9
Hotel Akord Ostrava odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za Vaši recenzi. Co se týká snídaně, vše by se dalo vyřešit, kdyby jste Vaše přání komunikovala obsluze, zcela jistě bychom pro Vás našli řešení-čerstvé smoothie apod. Má-li host nestandardní přání, vždy je potřeba především o něm vědět.

Anonym

jednotlivec, 4.10.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 18.10.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Hotel Akord Ostrava odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za vaši zpětnou vazbu a těšíme se na vaši další návštěvu.

Lukáš

jednotlivec, 28.2.2017

Brno Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

jožog2

jednotlivec, 26.4.2017

Senec Slovensko

  • Celkové hodnocení
92 %
  • ústretový personál, pohodlná izba

  • parkovanie ked je divadelné predstavenie, hluk v reštaurácii pred predstavením

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Hotel Akord Ostrava odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den, děkujeme za Vaši zpětnou vazbu, které si vážíme. Věříme, že nás opět v budoucnu navštívíte a my se na Vaši návštěvu budeme těšit.

S pozdravem
Hotel Akord

Anonym

jednotlivec, 8.6.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • malá televizní obrazovka

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Pavel Zoubek

jednotlivec, 26.6.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %
  • Byl jsem velmi spokojen.

  • Teplá voda ve sprše až po dlohém odtečení studené.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
9
Hotel Akord Ostrava odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za vaše hodnocení, které je por nás důležité. nyní je hotel po další rekonstrukci a odtok vody je již v pořádku.

Petr

jednotlivec, 6.3.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %
  • chvalitebné

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9
Hotel Akord Ostrava odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za vaši zpětnou vazbu a těšíme se na vaši další návštěvu.

Stazka

jednotlivec, 6.10.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Slabý signál WI-Fi

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Hotel Akord Ostrava odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za vaši zpětnou vazbu a těšíme se na vaši další návštěvu. Signál WiFi je již v pořádku.

Anonym

jednotlivec, 6.5.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 29.6.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.